Kontakt

Minerva Advokatbyrå

Odengatan 88
113 22 Stockholm

Tel: 08 - 842 996
Fax: 08 - 332 936

info@advokatminerva.se
www.advokatminerva.se

Per Stadig   Advokat sedan 1980. Har arbetat med mänskliga rättigheter i Sverige och internationellt. Erfarenhet av asyl- och migrationsrätt sedan 1977. Mångårig erfarenhet av brottmål och civilrätt. Styrelseledamot i Röda korsets center för torterade flyktingar. Tidigare styrelseledamot i svenska sektionen av Amnesty International samt i Amnestyfonden.   per.stadig@advokatminerva.se

Per Stadig

Advokat sedan 1980. Har arbetat med mänskliga rättigheter i Sverige och internationellt. Erfarenhet av asyl- och migrationsrätt sedan 1977. Mångårig erfarenhet av brottmål och civilrätt. Styrelseledamot i Röda korsets center för torterade flyktingar. Tidigare styrelseledamot i svenska sektionen av Amnesty International samt i Amnestyfonden.

per.stadig@advokatminerva.se

Leticia Mendez   Jur kand från Stockholm universitet med erfarenhet av humanjuridik från advokatbyrå, med tonvikt på asyl- och migrationsrätt. Har arbetat ideellt på kvinnojour sedan 2007 samt innehaft styrelseuppdrag för kvinnojouren Terrafem.   leticia.mendez@advokatminerva.se

Leticia Mendez

Jur kand från Stockholm universitet med erfarenhet av humanjuridik från advokatbyrå, med tonvikt på asyl- och migrationsrätt. Har arbetat ideellt på kvinnojour sedan 2007 samt innehaft styrelseuppdrag för kvinnojouren Terrafem.

leticia.mendez@advokatminerva.se

Mai Greitz   Advokat med en jur kand från Stockholms universitet. Har fullgjort tingstjänstgöring vid Mora Tingsrätt. Erfarenhet från arbete på kvinnojour och från internationell verksamhet i bl.a. Israel/Palestina och Syrien samt stor erfarenhet av asylrätt i Sverige. Har suttit i styrelsen för FARR (Flyktinggruppernas riksråd) och är ordförande för Sv Avd av Internationella Juristkommissionen.   mai.greitz@advokatminerva.se

Mai Greitz

Advokat med en jur kand från Stockholms universitet. Har fullgjort tingstjänstgöring vid Mora Tingsrätt. Erfarenhet från arbete på kvinnojour och från internationell verksamhet i bl.a. Israel/Palestina och Syrien samt stor erfarenhet av asylrätt i Sverige. Har suttit i styrelsen för FARR (Flyktinggruppernas riksråd) och är ordförande för Sv Avd av Internationella Juristkommissionen.

mai.greitz@advokatminerva.se

Telefonväxeln är öppen vardagar 09:00 - 17:00. För inledande kostnadsfri rådgivning, där du som klient förutsättningslöst kan få information om hur vi kan bistå dig i ditt ärende, vänligen kontakta oss på  info@advokatminerva.se .

Telefonväxeln är öppen vardagar 09:00 - 17:00. För inledande kostnadsfri rådgivning, där du som klient förutsättningslöst kan få information om hur vi kan bistå dig i ditt ärende, vänligen kontakta oss på info@advokatminerva.se.